Welkom en foto's

Welkom en foto's

We hopen u te mogen verwelkomen in onze kleine, traditionele en gezellige

Bed & Breakfast,

't Huis te Rosendaal.

't Huis te Rosendaal

Bed and Breakfast

 

gelegen in het prachtige Hollandse polderlandschap, in het Groene Hart, tussen het pittoreske stadje Oudewater en het dorp Haastrecht.

 

___________________________________________________________________

Ook al is de ligging landelijk, we zijn heel makkelijk bereikbaar.

Met de auto naar de N228 (weg tussen Oudewater en Haastrecht) tussen hectometer paal 8,2 en 8,3 gaat u de oprit af. Gelijk aan uw linkerhand kunt u uw auto parkeren en ligt ook 't Huis te Rosendaal.

Komt u met het openbaar vervoer, neemt u dan de bus (lijn 107) en stap dan uit bij de halte 't Huis te Rosendaal en u bent gelijk bij ons thuis.

Ons huis ligt temidden van diverse wandel- en fietspaden. Er zijn diverse kaarten van de omgeving beschikbaar. Ook hebben we voor de liefhebbers 2 fietsen te huur á € 10,= per dag.

Een hobby van uw gastheer is tuinieren en wij hopen dat u van de tuin net zo zult genieten als wij doen. De prachtige tuin heeft diverse terrassen, een grote vijver en is er ook nog een fruitboomgaard.

Vanzelfsprekend heeft u een ruime eigen parkeerplaats tot uw beschikking en er is ook een afgesloten fietsenstalling aanwezig.

Natuurlijk krijgt u bij uw ruime kamer gratis wifi en kunt u gebruik maken van diverse ruimtes in het Huis.

Gedurende uw verblijf bij ons doen wij ons best om het u zo geriefelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Mocht er iets zijn waardoor we het u nog meer naar uw zin kunnen maken, schroom het niet te vragen. We zetten ons er persoonlijk voor in om u zich thuis te laten voelen.

Hieronder enkele impressies. Klik op de foto's voor vergrotingen.