Welkom en foto's

Welkom en foto's

't Huis te Rosendaal

Bed and Breakfast


gelegen in het prachtige Hollandse polderlandschap, in het Groene Hart, tussen het pittoreske stadje Oudewater en het dorp Haastrecht.


Momenteel zijn wij aan het verbouwen.


Wij hopen dat wij u in 2021 weer kunnen verwelkomen.


___________________________________________________________________

Ook al is de ligging landelijk, we zijn heel makkelijk bereikbaar.

Met de auto naar de N228 (weg tussen Oudewater en Haastrecht) tussen hectometer paal 8,2 en 8,3 gaat u de oprit af. Gelijk aan uw linkerhand kunt u uw auto parkeren en ligt ook 't Huis te Rosendaal.

Komt u met het openbaar vervoer, neemt u dan de bus (lijn 107) en stap dan uit bij de halte 't Huis te Rosendaal en u bent gelijk bij ons thuis.

 

Ons huis ligt temidden van diverse wandel- en fietspaden. Er zijn diverse kaarten van de omgeving beschikbaar. Ook hebben we voor de liefhebbers 2 fietsen te huur á € 10,= per dag.

 

Een hobby van uw gastheer is tuinieren en wij hopen dat u van de tuin net zo zult genieten als wij doen. De prachtige tuin heeft diverse terrassen, een grote vijver en is er ook nog een fruitboomgaard.

 

Vanzelfsprekend heeft u een ruime eigen parkeerplaats tot uw beschikking en er is ook een afgesloten fietsenstalling aanwezig.

 

Natuurlijk krijgt u bij uw ruime kamer gratis wifi en kunt u gebruik maken van diverse ruimtes in het Huis.

 

Gedurende uw verblijf bij ons doen wij ons best om het u zo geriefelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Mocht er iets zijn waardoor we het u nog meer naar uw zin kunnen maken, schroom het niet te vragen. We zetten ons er persoonlijk voor in om u zich thuis te laten voelen.

 

Hieronder enkele impressies. Klik op de foto's voor vergrotingen.